Nieuwe trailer KUWTK laat knallende ruzie zien tussen Kim en Kourtney

"Don't ever come at me like that'

Knallende ruzie tussen de Keeping Up With The Kardashians zussen
Jackson LeeGetty Images

Het drama level tussen de Kardashians lijkt groter te zijn dan ooit als we de nieuwe trailer van het 18de seizoen van Keeping Up With The Kardashians moeten geloven. Het is voor velen geen verassing dat – na al het gedoe in het afgelopen seizoen – Kourtney Kardashian hierbij betrokken is.

Trailer seizoen 18

Het ziet ernaar uit dat Kendall Jenner geen grapje maakte toen ze zei dat dingen nog heftiger zouden worden tussen Kourtney en Kim Kardashian. Dit kunnen we dan ook al zien in de nieuwste trailer die E! gisteren heeft uitgebracht, waar er een fysieke ruzie ontstaat tussen de twee zussen.

In de trailer, die maar van korte duur is, gebeuren heel veel dingen die je allemaal snel in je op moet nemen. De trailer begint met een meningsverschil tussen Khloé en Kourtney. “Waarom moet je zo’n attitude hebben?” zegt Khloé, waarop Kourtney antwoordt met “Meng jezelf niet met zaken die niet over jou gaan”. Khloé roept: “Praat er dan niet voor mijn neus over”. Oef, de spanning tussen de zussen is hier al sterk te voelen.

Ruzie Kim en Kourtney Kardashian

Iets later, vanaf 0:20 seconden, zien we de beelden van een ruzie tussen Kim en Kourtney, maar deze keer werd het fysiek. Kourtney gooit een waterfles naar Kim. Als reactie daarop zien we dat Kim een lichte klap aan Kourtney uitdeelt en vervolgens zegt “Val me nooit op die manier aan”. Maar je hoeft je niet druk te maken. Kim vertelde in december bij The Ellen Show dat de relatie tussen de twee zussen gedurende het seizoen weer beter wordt.

Zien: KUWTK gaat binnenkort weer van start, maar Sofia Richie is er niet in te zien

Ben jij een Keeping Up With The Kardashian fan? In Amerika wordt het nieuwe seizoen vanaf 26 maart 2020 uitgezonden. Wanneer het seizoen in Nederland te zien is, is nog niet bekend, maar we kunnen niet wachten om ons weer in de levens van Kim, Kourtney, Khloé, Kris, Kylie, Kendall en Scott te storten. Sofia Richie, de vriendin van Scott, zullen we in het nieuwe seizoen niet meer terug zien. Zij wil zich gaan focussen op acteerwerk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs