Pete Davidson haalt uit naar ex Ariana Grande in nieuwe comedyspecial

Hij laat ook weten dat Ariana zijn seksleven voor altijd verpest heeft

Pete Davidson en Ariana Grande
Nicholas HuntGetty Images

Pete Davidson en Ariana Grande hadden een hele publieke relatie, en een hele publieke break-up. In zijn nieuwe comedy special 'Alive From New York' vertelt Pete over zijn relatie en break met de popster.

Fair game

Hij begint over zijn ex: "Ik wilde hier eigenlijk geen grappen over maken, maar een vriend zei laatst tegen me dat Ariana had gezegd dat ze eerst geen idee had wie ik was, en dat ze met me datete als afleiding. Dus nu is het fair game."

"Zij heeft haar muziek, en dit is wat ik heb," zegt hij, refererend aan zijn Netflix-special. "En nu denk je misschien: 'Pete, dit is niet eerlijk! Je hangt de vuile was buiten. Hoe kun je dat doen? Waar heeft Ariana deze dingen gezegd? Tegen haar vrienden?' Nee, op de cover van Vogue magazine."

"Stel je voor dat ik dat zou doen!" gaat hij verder. Hij haalt uit naar het feit dat Ariana onder vuur kwam te liggen vanwege haar wel héél donkere tan: "Mijn carrière zou meteen afgelopen zijn als ik me bruin laat verven voor de cover van Vogue, en ik vervolgens alleen maar over mijn ex zit te zeiken. 'Oh, ik neukte alleen met hem omdat ik me verveelde, en toen kwam Fortnite uit'"

#canceled

"Vervolgens wint zij Woman of The Year bij de Billboard Awards. Soms is het leven oneerlijk," waarna hij het publiek eraan herinnert dat het een comedyshow is, en het niet te serieus genomen moet worden. "Nogmaals: dit zijn grappen. Ik wil geen gezeik. Mijn grootste angst is dat ik in mijn achterhoofd word geschoten door een 9-jarige met een paardenstaart en het laatste wat ik hoor '#canceled' zal zijn."

Bekijk ook: Pete Davidson over zijn verbroken verloving en ex Kaia Gerber

"Uiteindelijk was het gewoon een normale break-up, behalve dan dat letterlijk iedereen het ziet. Ik had alleen geen idee van hoeveel foto's er gemaakt zouden worden. Als ik dat wist, was ik van tevoren wel naar een dermatoloog gegaan," grapt Pete over zijn veelbesproken ongezonde look.

Big Dick Energy

Natuurlijk moet Pete haar wel nageven dat het hele Big Dick Energy-verhaal een slimme move was: "Een ding dat ik niet kon waarderen is dat ze publiekelijk sprak over mijn pik. Dat was super raar. 'Hé, het werkte niet, maar goeie pik!' Nogmaals, kun je je voorstellen als ik dat zou zeggen? 'Hé, het werkte niet. Nice pussy, though!'," op zich heeft Pete daar wel een punt.

"Ik vond het niet chill dat ze dat zei, omdat het simpelweg niet waar is. Ze heeft gewoon hele kleine handjes. Alles is groot voor haar." Pete vraagt zich af waarom ze het gezegd zou hebben: "Waarom zou ze dan tegen iedereen zeggen dat ik een enorme pik heb? Onthoud: het is een slimme meid. Ze deed het zodat ieder meisje dat ooit nog mijn piemel te zien krijgt, teleurgesteld gaat zijn."

Pete Davidson's comedy special 'Alive From New York' is nu te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs