Hailey Bieber verklapt hoe een telefoontje van Justin heeft geleid tot hun huwelijk

'Hey, met Justin, ik zag je gisteren op tv...'

Hailey Bieber
NBCGetty Images

Weet je nog, die keer dat Hailey Bieber in de Tonight Show Starring Jimmy Fallon liet zien hoe ze met haar tanden (!) een bierflesje kan openmaken? Nee? Toevallig, wij ook niet. Al zal je na het lezen van dit artikel dat fragment niet meer snel vergeten. Het zorgde er namelijk voor dat Hailey een telefoontje kreeg van niemand minder dan haar – jawel – (inmiddels) hubby.

Opmerkelijk telefoontje

Dit weekend plofte Hailey opnieuw op de bank bij Jimmy Fallon, die het niet kon laten om de truc – die het model de vorige keer dat ze te gast was in het programma demonstreerde – weer ter sprake te brengen. "Dat was inderdaad heel grappig", moet Hailey de presentator meegeven. "Er zit eigenlijk nog wel een leuk verhaal achter", verklapt ze vervolgens. "De dag erna kreeg in een telefoontje van een bepaalde persoon. Die zei: 'Hey, hoe gaat het? Ik zag je bij Jimmy Fallon gisteravond. Je zag er goed uit. Ik vond die truc die je deed erg leuk, ik wist niet dat je dat kon.' Plot twist: ik ben nu getrouwd met die bepaalde persoon."

En dus moet ze Jimmy Fallon wel de nodige credits geven voor het 'koppelen' van de twee. "Je zou denken dat ik in ieder geval uitgenodigd zou zijn voor de bruiloft", grapt de presentator tot slot.

Het fragment van Hailey Bieber bij Jimmy Fallon bekijk je hier terug:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Benieuwd naar de truc met het bierflesje die het model de vorige keer deed? Die bekijk je hier:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs