Jennifer Lopez "teleurgesteld" en "verdrietig" dat ze niet genomineerd is voor Oscar

De actrice reageert voor het eerst op haar Oscar-teleurstelling

Jennifer Lopez tijdens Oscars
Jeff KravitzGetty Images

Afgelopen jaar verbaasde Jennifer Lopez vriend en vijand met haar rol in de film Hustlers. Haar vertolking van stripper Ramona Vega wordt nog steeds wereldwijd geprezen. Fans verwachtten dan ook dat de actrice haar eerste Oscar-nominatie binnen zou slepen. Toen die verwachtte nominatie niet kwam, waren niet alleen fans teleurgesteld. J.Lo zelf was ook behoorlijk verdrietig, zo vertelt ze aan Oprah.

Jennifer Lopez over Oscar-nominatie

Jennifer Lopez was zaterdag te gast bij Oprah's 2020 Vision: Your Life In Focus Tour. De zangeres vertelt open over hoe het was om niet genomineerd te worden voor de prestigieuze award, zo laat Daily Mail weten. "Ik was vooral verdrietig omdat er zo veel aan vooraf is gegaan," aldus J.Lo. "Ik kreeg zo veel goede kritiek, veel meer dan ik ooit het gekregen. Er werd veel gezegd: 'Ze wordt vast genomineerd voor een Oscar, het gaat gebeuren! Als het niet gebeurt, dan zijn ze gek.' Toen ik dat las dacht ik: 'Oh mijn god, zou het kunnen?' En toen gebeurde het niet en dacht ik 'Ouch'. Dat viel behoorlijk tegen."

De tekst gaat verder onder de video.

Zien: de beste momenten van J.Lo en Shakira tijdens de Super Bowl halftime show


Jennifer Lopez Hustlers

Aan Oprah vertelt Jennifer dat ze het gevoel heeft dat ze anderen tekort gedaan heeft. "Het voelde alsof ik mijn hele team - met het grootste deel werk ik al 20 of 25 jaar - teleurgesteld heb, omdat ik weet dat zij ook hoopten op een nominatie," vertelt ze. Nergens voor nodig, als je het ons vraagt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs