North West (6) zingt haar eigen nummer bij Kanye West's modeshow

Ze stal de show bij Yeezy Season 8

North West
Arnold JerockiGetty Images

Met twee van de grootste sterren van de wereld als ouders was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd tot ook North West zelf op het podium zou staan. De oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West nam gisteren center stage op Paris Fashion Week. Daar hield haar vader een verrassingsshow voor Yeezy Season 8. De zes-jarige North rapte en zong op de catwalk, terwijl de modellen de nieuwe collectie showden.

Met wat hulp van papa

In vele video's op social media is te zien hoe North het podium opkomt. Ogenschijnlijk eerst best verlegen, schuilend tegen de achterwand. Misschien had ze gewoon eventjes wat support van papa nodig. Kanye komt het podium op om North bij te staan, en dan komt ze los. Over een geautotunede versie van haar stem rapt ze over haar leuke schoenen en haar nichtje Penelope. Te cute. Bekijk de video's onderaan het artikel. Dit is overigens niet de eerste keer dat North zingt. Eerder zong ze ook al bij haar vaders Sunday Services.

Bekijk ook: Hoe de Kardashians al hun kindernamen hebben uitgekozen

Yeezy Season 8

Papa Kanye was geheel terecht trots op zijn oudste dochter. Maar waar hij óók trots op mag zijn is de onaangekondigde show voor Yeezy Season 8 in Parijs. Pas afgelopen weekend werden de uitnodigingen eruit gestuurd, die ondertekend waren met 'de familie West'. Op zondag hield Kanye ook een speciale Sunday Service in Parijs.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs