'Meghan Markle is op zoek naar een rol in een superheldenfilm'

Call her Meghan Marvel

Meghan Markle
Max Mumby/IndigoGetty Images

Prins Harry en Meghan Markle zijn de afgelopen tijd heel veel in het nieuws geweest. Van het bekendmaken dat ze een stapje terug doen als leden van het Britse koningshuis, tot het feit dat ze hun titels opgeven en vertrekken naar Canada.

Meghan Markle als superheldin?

Nu Meghan zich niet meer bezig hoeft te houden met haar duties als Duchess, wil ze zich naar verluidt weer op haar acteercarrière gaan richten. Volgens bronnen van The Daily Mail (het mág dus met een korrel zout genomen worden, maar er zit vaak wel een kleine kern van waarheid in) wil ze niets liever dan een rol in een superheldenfilm. Volgens bronnen heeft ze haar personal agent Nick Collins de opdracht gegeven om actief op zoek te gaan naar een rol die bij haar past, het liefst in een ensemble cast zoals in een Marvel of DC-film. Hij geeft aan dat Meghan openstaat voor het beste aanbod.

Niet in de hoofdrol

De bron van The Daily Mail laat weten dat het niet Meghan's doel is om de hoofdrol te spelen in grote blockbusters. Ze ziet zichzelf eerder als deel van een team: "Ze weet dat ze niet de hoofdrol kan spelen in een film. Ze is bang dat mensen niet kunnen vergeten dat ze Meghan Markle is. Maar ze is vastbesloten om opnieuw te gaan acteren. Ze denkt dat een film met een ensemble cast de beste manier is: iets dat erg goed betaalt, maar waar ze niet op de voorgrond staat."

Zien: Prins William en Kate hebben een date night in het openbaar

Voice-over voor Disney

Een tijd terug werd er al bekend dat Meghan een contract heeft getekend bij Disney om daar als voice-over aan de slag te gaan. Disney is ook de eigenaar van de bekende Marvel films, waar Meghan zich dus zeker in kan vinden. Misschien is dit wel een stap voor haar om in de toekomst ook écht deze droom te kunnen vervullen. We weten in elk geval dat Meghan druk bezig is met het plannen van meetings in Hollywood, dus het zal hopelijk niet lang duren voordat we haar weer op onze schermen zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs