Zien: Lil' Kleine heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor het nummer 'Joanne'

Het nieuwe nummer is anders dan we van Kleine gewend zijn

lil kleine voor glamour
Marc de Groot

Jorik Scholten aka Lil' Kleine (25) is de afgelopen tijd druk geweest met zijn nieuwe album. Het album zou in eerste instantie op 20 september uitkomen, maar hij wilde dat het perfect zou zijn en heeft er daarom nog iets meer tijd voor genomen. Maar nu is het zover, op 3 april 2020 brengt hij het volledige album uit.

Nieuw album Lil' Kleine

Dit is het derde album voor de succesvolle rapper. In 2016 kwam zijn allereerste album WOP! uit en een jaar later kwam hij met het album Alleen. Zijn nieuwe album heet Jongen van de Straat. "Jongen van de straat. Het album waar jullie zo lang op hebben moeten wachten en waar ik heel m'n hart in hebt gestopt is af. Jullie wachten wordt beloond op 3 april 2020" schrijft Jorik aan zijn fans op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

We moeten nog even wachten tot het album uitkomt, maar afgelopen vrijdag verscheen in ieder geval al de eerste single van het nieuwe album; Joanne. Het nieuwe nummer van Lil' Kleine is te beluisteren op verschillende streaming platforms. Ook staan er op het nieuwe album samenwerkingen met onder andere Ronnie Flex en Frenna.

Videoclip Joanne

Vandaag is de videoclip van het nieuwste nummer van Lil' Kleine op YouTube verschenen. Lil' Kleine's vriendin, Jamie Vaes, speelt deze keer niet in de videoclip van haar lover. Ondanks dat de video er pas net op staat, zijn er al heel wat reacties geplaatst. Hoewel de reacties overweldigend positief zijn, zijn er ook fans die zich afvragen of Lil' Kleine op de andere nummers van het album wél gaat rappen. We'll find out op 3 april!

Zien: Videoclip Lil' Kleine Joanne

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs