Harry Styles heeft iets te zeggen over de nummers die Taylor Swift over hem schreef

Ook vertelt hij over hoe het in zijn dating life gaat

Harry Styles
Dia DipasupilGetty Images

In een persoonlijk interview met Howard Stern vertelt Harry Styles over exen, Taylor Swift, de avond dat hij overvallen werd en een mogelijke samenwerking met Adele.

Harry Styles en Adele

In januari werden Harry Styles en Adele samen op het strand gespot in Anguilla. Natuurlijk bracht dat een enorme stroom aan geruchten op gang. Zouden de twee aan het daten zijn? Komt er misschien een samenwerking aan? Nah, de twee waren gewoon op een chille vakantie met vrienden. James Corden was ook van de partij. Harry zegt er het volgende over: "Elke keer als twee muzikanten samen gespot worden, wordt er meteen gezegd dat we een koppel zijn of dat we samenwerken." Dat is géén bevestiging, maar ook geen ontkenning.

Hij sprak ook over zijn dating life: "Het is altijd moeilijk om de balans te vinden. Je wil gewoon daten als een normaal mens, maar je wil het ook beschermen zodat het normaal kan blijven," vertelt Harry, die het laatst gelinkt werd aan model Kiko Mizuhara. "Je wil genoeg tijd met elkaar door kunnen brengen zonder te hoeven delen met alle omstandigheden."

Bekijk ook: Harry spreekt vol lof over zijn ex Taylor Swift

Harry over Taylor Swift's break-up songs

Voor zijn muziek haalt Harry zelf regelmatig inspiratie uit zijn dating life. "Ik praat niet vaak over persoonlijke dingen in interviews, dus muziek is voor mij de manier om daarover te praten. Howard Stern vraagt of het niet vervelend is als er break-up songs over hém worden geschreven, zoals bij zijn ex Taylor Swift. "Ik vind het vleiend. Zelfs als het liedje niet vleiend is, heb je er wel aandacht en tijd ingestoken. Met Taylor als voorbeeld, zij is een fantastische songwriter. Dus, het zijn in ieder geval hele goede liedjes."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs