Kylie Jenner slaat terug na kritiek op haar voeten: "I have cute-ass feet"

Een headline die we nooit dachten of hoopten te schrijven

Kylie Jenner
Toni Anne BarsonGetty Images

Toen Kylie Jenner vanuit de Bahama's een stel sexy bikinifoto's met haar zus Kendall postte, waren er enkele mensen die maar één ding opviel: Kylie's middelste teen is... *dramatische zoom* niet perfect. Niets om je druk over te maken, zou je denken, maar mensen op het internet kunnen op ieder klein detail haten. Kylie is er klaar mee en reageert op haar Instagram Story.

Kylie Jenner's korte teen

Voordat Kylie het mysterie uitlegt postte ze een ingezoomde foto van haar voet, met een dramatische emoji. Op de foto is inderdaad te zien dat haar middelste teen wat korter is. Ach.

Kylie Jenner voeten
Kylie JennerInstagram

Vervolgens post ze een serie video's waarin ze toelichting wil bieden: "Dus mensen willen iets zeggen over mijn f–cking tenen," zegt ze terwijl ze haar voeten – met witgelakte teennagels – filmt. Ten eerste wil ze graag één ding duidelijk maken: "I have cute-ass feet."

Bekijk ook: Wat Kylie Jenner op een dag eet

Ze legt uit dat ze haar middelste teen heeft gebroken in de brugklas: "Als je een teen breekt kun je er niet veel aan doen, en moet je 'm maar laten helen hoe die teen wil helen. Als ik mijn tenen nu strek, blijft de middelste steken," legt Kylie uit, terwijl ze het demonstreert hoe haar teen inderdaad niet mee beweegt. "This is a weird ass video," merkt ze geheel terecht op.

Kylie Jenner voeten
Kylie JennerInstagram

Kylie kan het niet laten om ook nog even een vinger te wijzen naar haar zus. Op de betreffende foto's is namelijk te zien dat Kendall's tenen er nét zo apart uitzien als die van Kylie.

Kylie Jenner voeten
Kylie JennerInstagram
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs