Miley Cyrus en Cody Simpson laten matching tattoos zetten

De twee laten hun liefde vereeuwigen

Tom Ford AW20 Show - Arrivals
Mike CoppolaGetty Images

Miley Cyrus (27) en Cody Simpson (23) zijn nu zo'n vijf maanden aan het daten en ze zetten de volgende stap door samen een matching tattoo te laten zetten.

Miley Cyrus en Cody Simpson tatoeage

Miley Cyrus en Cody Simpson hebben al vaker samen een bezoekje aan de tattoo-shop gebracht, maar dit is de eerste keer dat de twee hun liefde hebben laten vereeuwigen door voor een matching tattoo kiezen. Ze hebben allebei een kleine drietand op hun arm te laten tatoeëren. Cody heeft de tattoo helemaal in laten kleuren en Miley heeft gekozen voor alleen de omlijning van de tattoo.

Nu denk je waarschijnlijk, net als wij, waarom kiezen ze voor een drietand? Maar wat opviel, is dat exact dezelfde drietand ook te zien is op de boekcover van het nieuwe poëzieboek dat Cody zelf heeft geschreven. Hij maakte ook op Instagram bekend dat zijn nieuwe boek 'Prince Neptune: Poetry and Prose' op 7 april uit komt, waar hij allemaal gedichten in heeft geschreven. Wij verwachten dat er een heleboel gedichten over Miley Cyrus in staan.

Zien: Miley's stijl door de jaren heen

Henri Matisse

Dit was niet de enige tattoo die Miley heeft laten zetten tijdens de tattoo-sessie. Buiten de matching tattoo, heeft Miley ook nog een Matisse tattoo op haar arm laten zetten. Het is een deel van het schilderij 'Le Nu aux Oranges' - wat Naakt met Sinaasappels betekent - dat de Franse paint-artist Henri Matisse heeft geschilderd.

Miley post een bericht op Instagram met daarbij “Dance me to your beauty with a burning violin. Dance me through the panic till I'm gathered safely in. Touch me with your naked hand or touch me with your glove. Dance me to the end of love.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs