Monica Geuze heeft haar lipfillers laten verwijderen

Ze laat het proces zien in haar vlog

monica geuze
Anh Kiet Duong

Monica Geuze vertelt in haar nieuwste vlog dat ze haar lip fillers heeft laten verwijderen. Terwijl ze in haar auto op een afspraak wacht vertelt ze dat ze al een tijd geen nieuwe fillers meer heeft, maar dat haar oude fillers maar niet weg lijken te gaan: "Ik heb inmiddels al vier jaar geen lip fillers meer gedaan en ik krijg heel vaak comments van mensen die zeggen: je werkt het sowieso bij, dat kan niet anders."

Lip fillers verwijderen

Ze denkt dat er een beetje iets mis lijkt te gaan, want permanente fillers kunnen het niet zijn – die zijn namelijk verboden in Nederland: Maar ik weet niet, het lijkt wel alsof het een beetje is gaan ophopen. Het is gewoon niet hoe ik zou willen dat het eruit zou zien." Dus gaat ze kijken wat eraan te doen is: "Het schijnt wel f–cking veel pijn te doen, dus dat staat me een beetje tegen. Maar aan de andere kant: die fillers erin laten spuiten is ook niet pijnloos."

Bekijk ook: Met Dilan Sabah en Monica Geuze bij Love Island

De volgende ochtend vertelt ze over haar ervaring: "Ik heb dus een paar prikjes in mijn lippen laten doen, wat reageert op het spul dat er blijkbaar nog in zit. Binnen 48 uur zouden mijn fillers er compleet uit moeten zijn. Ik heb dus het idee dat het al minder is, maar dat zou ook tussen m'n oren kunnen zitten." Dan laat ze de binnenkant van haar lip zien: "Het is best wel blauw".

Bekijk de vlog van Monica en het resultaat hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs