Harvey Weinstein in opgedoken e-mail: 'Jennifer Aniston moet dood'

Vandaag krijgen we te horen hoe lang Weinstein de bak in moet

Jennifer Aniston
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Het houdt ook niet op met deze man, hè? Uit nieuwe e-mails die de rechtbank in New York onder ogen heeft gekregen, heeft Harvey Weinstein geschreven dat Jennifer Aniston 'should be killed'. De mailuitwisseling vond plaats nadat roddelblad The National Enquirer een verhaal wilde plaatsen waarin stond dat Harvey Jennifer betast zou hebben.

'Jen Aniston moet dood'

Vandaag krijgen we te horen hoe lang Weinstein de bak in moet. Nieuwe gerechtsdocumenten van de Manhattan Supreme Court hebben een reeks e-mails onthuld tussen de 67-jarige verkrachter en zijn team. Volgens Variety stuurde zijn woordvoerder Sallie Hofmeister een mailtje van The National Enquirer door naar Weinstein. In de mail werd om opheldering gevraagd rondom de roddel dat Weinstein Jennifer Aniston betast zou hebben. Dit zou volgens het roddelblad in 2005 zijn gebeurd bij de première van haar film Derailed. Variety - die de betreffende documenten heeft ingezien - zegt dat hij op 31 oktober 2017 antwoordde met: "Jen Aniston moet dood."

'Weinstein heeft Jennifer nooit betast'

Jennifer Anistons woordvoerder Stephen Huvane zegt overigens dat de beschuldigingen van The National Enquirer over de betasting in 2005 nergens op gebaseerd zijn: "Hij is nooit dicht genoeg bij haar in de buurt geweest om haar te betasten. Ze is nooit alleen met hem geweest."

Hoe dan ook, met deze uitspraak bovenop alle andere beschuldigen én nu eindelijk veroordelingen, is het duidelijk dat Harvey Weinstein een akelige kerel is die het verdient om lekker lang achter de tralies te verdwijnen. TTYN.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs