Michella Kox: "Ik heb corona gekregen van een AliExpress-bestelling"

"Als ik hoest, dan zeik ik in mijn broek"

Michella Kox
Michella Kox / Facebook

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 11 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Disclaimer: volg de gezondheidsrichtlijnen van het RIVM, niet die van Michella Kox. De statements in het artikel en in de video zijn niet bedoeld om serieus genomen te worden. Hamster geen boodschappen en geen mondkapjes, de zorgmedewerkers hebben deze hard nodig.

Hoewel de World Health Organisation duidelijk benadrukt dat je geen corona kunt krijgen door pakketjes uit China te bestellen, denkt reality-ster en conspiracy theorist Michella Kox beter te weten. In een Facebook-video, waarin ze ongestoord doorpaft, laat de Dames In De Dop-ster weten dat ze denkt dat ze 'carona' heeft, omdat ze een AliExpress-pakketje met haar tanden open heeft gemaakt: "Ik had drie badpakken besteld, want ik ga op vakantie en ik bestel altijd daar mijn badpakken. Ik heb die volgens mij ook met mijn mond opengetrokken."

Artikel gaat verder onder de video.

Tips om je quarantaine net als deze celebs íets leuker te maken

Flamoesspieren

"Ze zeggen dat het niet via Ali kan, maar mijn kop eraf dat ik het heb. Zulke brokken slijm, hoesten, hoesten. Als ik hoest, dan zeik ik in mijn broek. Er komt zo veel plas mee, ik moet zo veel kuchen. Mijn flamoesspieren zijn niet meer onder controle. En dan zegt de dokter dat je een vinger in je fluit moet doen, om te spieren te oefenen," zegt ze in de Facebookvideo.

De instructies die we in Nederland krijgen om het virus onder controle te houden, zijn volgens Kox niet voldoende: "Als je verkouden bent en je hoest moet je contact opnemen met de dokter. Maar de dokter zegt: 'Als je niet in Wang [Wuhan, red.] bent geweest of je hebt geen dieren vanuit Wang hebt laten komen dan hoef je je geen zorgen te maken.' Maar serieus, ik ben al twee maanden aan het hoesten, en ik ben niet in Wang geweest. Maar ondertussen heeft half Nederland carona [corona, red.] en niemand heeft dieren uit Wang laten komen, dus hoe krijgen die mensen dat dan?"

Het einde is nabij

"Let op mijn woorden: binnen nu en twee weken moet iedereen een mondkapje dragen denk ik. In Brabant moet je al binnen blijven. Ik heb ook al blikken soep gehaald, zoals bamisoepjes. Mij leggen ze er niet in. Ik denk dat het einde nabij is. Ik denk het echt. Ik denk het echt."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder