Tony over Maan: 'Ze is nog steeds de grootste liefde van m'n leven'

Het stel ging rondom de kerstdagen uit elkaar

Tony Junior en Maan
Instagram

Rondom de kerstdagen maakten Tony Junior en Maan bekend na tweeënhalf jaar een punt achter hun relatie te zetten. In een interview met Grazia vertelt Tony openhartig over hun relatie, en waarom hij het gevoel heeft dat zij de ware voor hem was.

Samen op de scooter

Voordat hij Maan ontmoette dacht hij niet dat hij ooit een vrouw tegen zou komen waar hij voor de rest van zijn leven bij zou willen blijven. "Ik had daarvoor al wat relaties gehad en die waren nooit echt wat ik zocht." Met Maan was dat anders, zij voldeed aan enkele criteria die bij andere vrouwen blijkbaar ontbraken: "Ik wilde een vrouw met wie ik lekker kon chillen en bijvoorbeeld samen op de scooter kon stappen om naar de stad te gaan. Met Maan heb ik geleerd dat dit bestaat." With this in mind vragen we ons af hoe zijn andere relaties eruitzagen, maar we begrijpen dat zijn band met Maan bijzonder was. "We hebben een prachtig mooie tijd gehad. Veel van elkaar geleerd, met elkaar gelachen en gehuild."

"En toch hebben we na tweeënhalf jaar besloten dat het woordje verkering even niet meer hoeft." Hij denkt dat het ermee te maken heeft dat dit voor Maan haar eerste serieuze relatie was. "Ik denk dat dat ook een belangrijk ding is geweest. Soms moet je gewoon nog even verder leven."

Liefde van m'n leven

In een eerder interview met 538 liet Tony al weten dat de twee nog beste vrienden zijn. Dat er no hard feelings tussen de twee zijn, bevestigt Tony wederom tegen Grazia: "Het grappige is dat de grootste liefde van m’n leven, want dat is Maan nog steeds voor mij, mij de minste pijn heeft bezorgd. De dag dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan, hebben we allebei een echte jankdag gehad en naar allemaal janknummers geluisterd. Dag twee was het: dit is het leven en we gaan weer door."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs