André Hazes laat Monique's naam in z'n nek tatoeëren

Iedereen mag het weten

André Hazes en Monique Westenberg tattoo
André HazesInstagram

Ach, wat maakt het ook uit, het nieuws is al bizar genoeg: André Hazes wil aan de hele wereld laten weten dat hij dolgelukkig is met zijn Monique Westenberg, en haar ervan verzekeren dat hij naar nooit meer kwijt wil. Daarom heeft hij – it's only the logical choice – haar naam in zijn nek laten tatoeëren. Het stel is sinds een maand weer bij elkaar.

André's tattoo van Monique Westenberg

Je zou denken dat je na de afgelopen maanden vol Instagram-posts waarin André en Bridget Maasland elkaar de liefdes van elkaars leven noemden (om vervolgens binnen drie maanden een punt achter hun relatie te zetten) men het iets rustiger aan zou doen met de grootste liefdesverklaringen. Maar nee, André is een romanticus, dus de hele wereld mag het weten. Elke dag, de hele dag, voor altijd – behalve als hij een coltrui of een sjaal draagt.

Monique postte op Instagram een video waarin het plaatje in André's nek onthuld werd door de Rotterdamse tattoo-artist Mootss. In bescheiden lettertjes lezen we 'MONIQUE' aan de zijkant van zijn nek. Ook André deelde op Instagram een foto waarop de tattoo al te zien was, maar op die foto was het nog niet zo duidelijk te lezen. Een oplettende fan merkt de nieuwe inkt wel al op: "André, die tattoo achter je oor... Heb je die allang? Is de eerste keer dat het opvalt."

Hieronder zie je de tattoo:

André Hazes tattoo
Life of Mootss
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs