Maxime Meiland vertelt over donkere periode na uitlekken naaktfilmpje

Maxime is openhartig in een interview met Robbert Rodenburg

Maxime Meiland is in een nieuw interview met Robbert Rodenburg openhartig haar moeilijk jeugd. Op school werd ze enorm gepest, nadat een naaktfilmpje van de realityster was uitgelekt. Ze had een video van zichzelf naar een jongen gestuurd, maar die werd daarna onder klasgenoten verspreid.

'Van mij hoefde het niet meer'

Maxime laat in de YouTube-serie Open Kaart weten dat haar jeugd niet altijd even makkelijk is geweest. Haar vader kwam uit de kast toen ze vier jaar oud was, haar tante pleegde zelfmoord toen ze 14 was, en ze is veel verhuisd tussen Nederland en Frankrijk. Allemaal niet makkelijk, waardoor Maxime ging rebelleren en optrok met mensen die geen goede invloed op haar hadden: "Ik had ook verkeerde vriendjes. Op een gegeven moment had ik een naaktfilmpje gestuurd naar iemand, en dat is toen ook uitgelekt. Daarmee ben ik heel erg gepest op school. Ik heb echt geen makkelijke jeugd gehad. En dat ligt niet aan mijn ouders, maar aan de opstapeling van al deze dingen. Ik zat in een hele slechte spiraal, dat ik af en toe dacht: van mij hoeft het niet meer."

Nadat ze aan haar moeder toegaf dat het slecht ging, zocht Erica psychische hulp voor haar dochter. "Dat heeft me heel erg geholpen. Het heeft me jaren gekost, maar het is nu wel oké." Inmiddels is haar band met haar ouders sterker dan ooit, en is ze dolgelukkig met haar dochtertje Claire: "Mijn ouders zijn mijn nummer één. En Claire." Bekijk het interview tussen Maxime en Robbert hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wil je praten over zelfmoord, ga dan naar 113.nl of bel met de hulplijn voor Zelfmoordpreventie: 0900-0113.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs