Doutzen Kroes biedt excuses aan voor Instagrampost over coronavirus

'Het was écht niet mijn bedoeling om mensen te kwetsen'

Doutzen Kroes
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Doutzen Kroes heeft in een video in haar Instagram Stories haar welgemeende excuses aangeboden voor een post die ze gisteren op het social media platform plaatste. In de post 'bedankte' ze het coronavirus.

Doutzen zegt sorry

"Ik heb mijn post verwijderd, omdat ik veel berichtjes ontving van mensen die gekwetst zijn", vertelt Doutzen in de video in haar Stories. "Ik wil zeggen dat het me écht spijt, het was niet mijn bedoeling. Ik bedoelde het als een inspiratie, als een vorm van hoop."

Artikel gaat verder onder de video.

Zó spenderen je favoriete celebs hun quarantaine

"Wanneer ik iets negatiefs meemaak, probeer ik ook de positieve kant er van in te zien", gaat het Nederlandse topmodel verder. "Dit is alles wat ik ermee bedoelde. Ik weet dat er mensen doodgaan, en mensen bang zijn. En dat dokters dag en nacht doorwerken. Dus écht sorry voor de mensen die ik heb gekwetst vanavond."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs