Horen we Meghan Markle binnenkort als voice-over in The Simpsons?

"Ik hoor dat ze voice-over werk wil gaan doen. Dus als ze dit leest, bel ons"

The Duke And Duchess Of Sussex Attend Mountbatten Music Festival
Karwai TangGetty Images

Meghan Markle en Prins Harry zijn de afgelopen tijd enorm veel in het nieuws geweest omtrent het verlaten van het Britse koningshuis. Eerder gaf Meghan Markle al aan dat ze zich weer op haar acteercarrière wil gaan richten. Er werd even gespeculeerd dat ze in zee zou gaan met Disney, al liet Meghan doorschemeren dat ze niets liever zou willen dan een rol in een superheldenfilm. Maar er is een ander aanbod op haar pad gekomen.

Meghan Markle voice-over

De showrunner en uitvoerend producent van The Simpsons, Al Jean (59), liet weten dat ze Meghan Markle graag een voice-over willen aanbieden voor het bekende programma. In een interview met Radio Times onthulde hij: "We hebben het gehad over Harry en Meghan. Ik hoor dat ze voice-over werk wil gaan doen. Dus als ze dit lezen, bel ons."

Betekent dit dat we Meghan Markle straks terug gaan horen in The Simpsons? Het koppel heeft nog niet gereageerd op het aanbod, dus dat moeten we nog even afwachten. Het is in ieder geval geen geheim dat ze eraan denken om weer richting Hollywood te vertrekken, dus wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd.

Zien: Meghan en Harry bij de laatste events als royals

The Simpsons

The Simpsons is een Amerikaanse animatieserie bedacht door Matt Groening. De televisieserie is er al sinds 1989, en daarmee ook een van de langslopende televisiereeksen ter wereld. De serie draait om de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs