Kylie Jenner doneert 1 miljoen dollar voor materiaal zorgpersoneel

"De wereld is een betere plek met jou erin."

Kylie Jenner bij Jeremy Scott 2017
Nicholas HuntGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 26 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Met de komst van het coronavirus heeft de zorg een groot tekort aan mondkapjes en ander materiaal. Medisch personeel heeft een beroep gedaan op mensen over de hele wereld: alle donaties van mondkapjes zijn heel erg welkom. Gelukkig zijn er een hoop mensen die hier gehoor aan geven. Het zorgpersoneel (en wij natuurlijk ook!) is hun eeuwig dankbaar. Er is één iemand die vandaag extra in het zonnetje wordt gezet vanwege een extreem gulle donatie: Kylie Jenner.

Kylie Jenner donatie mondkapjes

De verloskundige van Kylie Jenner, Thaïs Aliabadi, zamelt geld in voor de zorg. Op Instagram vertelt ze dat de realityster haar maar liefst 1 miljoen dollar heeft geschonken, voor medisch materiaal. De verloskundige bedankt de 22-jarige in een emotioneel bericht.

"Ik ben sprakeloos, mijn ogen zijn gevuld met tranen van blijdschap en mijn hart is overweldigd door dankbaarheid. Ik wenste dat het universum ons beschermende maskers zou schenken voor onze dappere zorgmedewerkers en vandaag kwam mijn wens uit. Één van mijn patiënten, een prachtige engel, doneerde zojuist 1 miljoen dollar waarvan we honderden en duizenden maskers, gezichtsbescherming en andere medische benodigdheden kunnen kopen. We sturen dit materiaal direct naar de hulpverleners."

De verpleegkundige gaat nog een stapje verder: "Ik ben nooit dankbaarder geweest om een dokter te zijn. Onze dappere Eerste Hulp en Intensive Care-medewerkers helpen voelt net zo fijn als mijn eigen patiënten helpen. Uit de grond van onze harten, DANKJEWEL Kylie. Je bent mijn held. Deze gulle donatie zal ons helpen om kostbare levens te redden. De wereld is een betere plek met jou erin. Ik hou heel veel van je. Een miljoen keer bedankt."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: de beauty evolutie van Kylie Jenner door de jaren heen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder