Miley Cyrus onthult dat Hilary Duff de reden is dat ze auditie deed voor Hannah Montana

"Ik zou hier nu niet zitten, als jij er niet was geweest"

Miley Cyrus tijdens 2018 Vanity Fair Oscar Party
Taylor HillGetty Images

Nu we massaal thuiszitten door het coronavirus, ontstaan er een hoop nieuwe talkshow-achtige video's op social media. Glamour gaat iedere dag live met een inspirerende gast, zoals met ondernemerscoach Kelly Weekers. Ook Miley Cyrus gaat dagelijks live op Instagram met haar gloednieuwe show Bright Minded: Live With Miley.

In haar laatste live-sessie had de zangeres Hilary Duff te gast - op afstand, uiteraard. Tijdens de aflevering doet Miley een bijzondere onthulling: Hilary Duff is de reden dat Miley auditie deed voor de Disney-serie Hannah Montana.

Miley Cyrus en Hilary Duff

Miley Cyrus (27) vertelt in de video aan Hilary Duff (32) dat ze megafan was van de Lizzie McGuire-actrice. "Ik ging naar je concert toen ik 11 was en droeg een geruiten rokje en Uggs, omdat jij dat ook droeg," onthult Miley.

Zien: 19 outfits waar alleen Miley Cyrus mee weg kan komen

De zangeres werd bekend door haar rol als Hannah Montana. Op haar twaalfde deed ze auditie. Aan Hilary laat ze weten dat ze destijds bijna meteen naar Los Angeles is gevlogen, zodat ze auditie kon doen voor Disney. "De enige reden dat ik die rol wilde, is zodat ik kon doen wat jij ook deed. Ik geloof niet dat het me ook maar iets boeide om actrice of zangeres te worden. Ik wilde gewoon héél graag jou nadoen."

Miley Cyrus auditie Hannah Montana

Miley benadrukt dat ze hier nooit had gezeten als Hilary Duff er niet was geweest. "Bedankt dat je mij hebt geïnspireerd," aldus de 27-jarige. Benieuwd naar de auditie van een piepjonge Miley Cyrus? Je ziet 'm hier:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs