Lars Veldwijk reageert op beschuldigingen Monica Geuze: "Ik ben gekwetst"

"Het wordt verwoord alsof ik een geldwolf ben en niets om mijn kinderen geef"

monica geuze voor glamour
Marc de Groot

Monica Geuze doet - zoals we van de YouTuber gewend zijn - een boekje open over haar persoonlijke leven in de nieuwe docu-serie Like Monica. Afgelopen woensdag verscheen de eerste aflevering op Videoland. We zien hoe Monica haar nieuwe date ontmoet via Raya en weinig goeds te zeggen heeft over haar ex-vriend Lars Veldwijk. De profvoetballer reageert nu op Monica's beschuldigingen via Instagram.

Monica Geuze over Lars Veldwijk

Lars Veldwijk is na zijn breuk met Monica naar Zuid-Korea vertrokken: hij ruilde zijn plek in het elftal van Sparta in voor de club Jeonbuk Hyundai. Uit de eerste aflevering van Like Monica wordt duidelijk dat Monica Geuze hem dat niet in dank afneemt. Ze verwijt het Lars dat hij Zara-Lizzy in de steek laat en vindt het erg voor haar dochter dat ze nu opgroeit zonder vader.

Lars Veldwijk reageert op Like Monica

Lars reageert verontwaardigd op Monica's uitspraken. Hij deelt twee uitgebreide posts op Instagram, waarin hij zijn kant van het verhaal uitlegt. "Er zijn een paar dingen gezegd in de aflevering die mij als persoon hebben gekwetst," begint hij. "Hoe er aan het begin in de aflevering over me gesproken wordt, heeft mij verbaasd!"

Lars heeft het over het fragment waarin duidelijk wordt dat Monica aan het daten is en ze vertelt dat Lars hiernaar gevraagd heeft. "Ik weet al 3 maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit maar dan ook nooit een probleem van gemaakt," adlus Lars. "Ik heb tot gisteren (de eerste aflevering) nooit z’n naam geweten of maar ook iets uitgezocht! Het enige wat ik altijd heb aangegeven aan Monica is zodra zij iemand in het leven bij ZL wil laten, ik daar graag van op de hoogte wil zijn en wil weten wie dat dan zou zijn."

Lars Veldwijk over voetballen in Zuid-Korea

De voetballer gaat verder: "Ook wordt het verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht.. of berichten dat ik een geldwolf zou zijn en niks om m’n kinderen zou geven." Hij vertelt dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt en dat dit bovendien zijn grote droom is. "Natuurlijk had ik het anders willen zien en het liefst hier gewoond met m'n kinderen als een familie, maar helaas loopt niet altijd alles zoals je wilt. Iemand die in het leger zit en op uitzending moet voor 6 maanden maakt diegene toch ook niet meteen een slechte vader?"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs