Drake deelt voor het eerst foto's van zijn zoontje Adonis op Instagram

"I only love Mahbed and my momma, I'm sorry"

Drake tijdens 2016 iHeartRadio Music Festival
Kevin WinterGetty Images

Je hebt celebrities die hun kinderen bijna net zo beroemd willen laten worden als henzelf (looking at you, Kardashians) en celebrities die hun kinderen zoveel mogelijk uit de spotlights houden. Drake hoort duidelijk bij de tweede categorie. De rapper heeft zoon, waar hij nauwelijks publiekelijk over praat. Voorheen was er geen spoor van Adonis op Drakes social media te bekennen. Tot nu: Drake deelt voor het eerst foto's van de 2-jarige op Instagram.

Drake zoon

Drake deelt verschillende foto's van Adonis Mahbed Graham, zijn familie en de moeder van zijn kind (het Franse model en voormalige pornoster Sophie Brussaux). Onder de foto's probeert hij in een uitgebreide captions zijn volgers een hart onder de riem te steken.

"Wat op dit moment het belangrijkste voor jou is, is om een connectie te maken met je eigen innerlijke licht," begint hij. "Dat zorgt voor de grootste openstelling aller tijden. Vertrouw dat je alle kracht hebt om dit te laten gebeuren en zorg ervoor dat je mensen opzoekt en dingen doet die je blijdschap brengen."

Drake gaat verder over het belang van manifesteren: "Alles komt neer op intentie en ondanks dat er tegenstrijdige energieën om ons heen bewegen, WEET: het komt goed. Om dat te laten gebeuren moet je vertrouwen hebben."

De rapper besluit zijn verhaal met een ode aan zijn dierbaren: "Ik hou van en mis mijn prachtige familie en vrienden en kan niet wachten tot de blijde dag hier is dat we allemaal herenigd worden. Houd tot die tijd alsjeblieft jullie licht aan."

Foto zoon Drake

De 2-jarige Adonis blijkt een blonde krullenbol met een permanente verwonderde blik op z'n gezichtje. See for yourself:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs