Leighton Meester is zwanger van haar tweede kind

De actrice werd op straat gespot met een behoorlijke baby bump

Hello Upper East Siders, we hebben een leuk nieuwtje voor jullie. Je favoriete Gossip Girl-actrice (of ben je Team Serena?) is in verwachting van haar tweede kindje. Leighton Meester (beter bekend als Blair in de serie) liep door Los Angeles met een goed zichtbare baby bump.

Leighton Meester zwanger

Uit de foto's die de Amerikaanse nieuwssite Daily Mail deelt wordt duidelijk dat Leighton Meester zwanger is. De 33-jarige actrice is sinds januari niet meer op straat gezien door paparazzi. Afgelopen dinsdag werd ze voor het eerst in maanden in het openbaar gespot. Ze liep in een zwarte overall met haar man Adam Brody (die in The O.C. speelt) en hun dochter Arlo Day Brody in een kinderwagen.

Leighton Meester en Adam Brody

De twee acteurs ontmoetten elkaar in 2012 op de set van The Oranges. Een jaar later werd bekend dat Leighton Meester en Adam Brody verloofd waren. Een paar maanden later trouwden ze in het geheim. Hun eerste kindje, Arlo Day, is inmiddels 4 jaar oud.

Gossip Girl reboot

Leighton Meester mag dan al lang niet meer de iconische rol van Blair vertolken, dit is nog niet het einde van Gossip Girl. Vorig jaar werd bekend dat er een Gossip Girl reboot aankomt. Hoewel Kristen Bell de welbekende voice-over opnieuw gaat inspreken, ziet de cast er heel anders uit. De producent van de serie laat weten dat de Gossip Girl-reboot een diverse en inclusieve cast krijgt. Een goeie upgrade, als je het ons vraagt. We zijn benieuwd!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs