De reden dat Kate Middleton haar verlovingsring niet meer draagt

De Hertogin van Cambridge werd gespot zonder ring

Kate Middleton
Christopher FurlongGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 3 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Het is een feit: royals liggen onder een vergrootglas. Alles wat ze doen wordt nauwlettend in de gaten gehouden en kan diezelfde dag nog wereldnieuws zijn. Wanneer Kate Middleton - misschien wel de populairste royal du moment - haar verlovingsring niet draagt, kun je erop rekenen dat dat opvalt. De reden achter de afwezingheid van het sieraad is een stuk minder juicy als je verwacht: ze heeft 'm afgedaan vanwege het coronavirus.

Kate Middleton en prins William tijdens coronacrisis

We moeten allemaal zoveel mogelijk vanuit huis werken en zo weinig mogelijk contact hebben met de medemens. Zo ook Kate Middleton en prins William. Het officiële Instagram-account van het Britse koningshuis, Kensington Royal, deelt foto's van de Hertog en Hertogin van Cambridge terwijl ze druk aan het telefoneren zijn vanuit Kensington Palace.

"Zelfisolatie en sociale afstand kunnen grote uitdagingen vormen voor onze geestelijke gezondheid,” staat er onder de foto's. “De Hertog en Hertogin van Cambridge hebben de afgelopen weken regelmatig contact gehad met organisaties om de problemen, waarmee ze in deze moeilijke tijd worden geconfronteerd, te begrijpen.”

Verlovingsring Kate Middleton

De volgers van het royal couple viel het op dat er iets ontbreekt aan de hand van Kate Middleton: haar saffieren verlovingsring. Het Laatste Nieuws komt met een verklaring: "Grote ringen zijn een broeihaard van bacteriën én ze kunnen verkleurd of beschadigd raken tijdens het handen wassen." Ten tijde van corona - waar je bacteriën wil vermijden en je handen vaak moet wassen - is het dus inderdaad slim om die ring even op te bergen. Vooral als je bedenkt dat prinses Diana diezelfde ring ooit kreeg van prins Charles.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder