Justin Bieber moest zijn snor afscheren van Hailey Bieber

"Ik werd gedwongen"

YouTube Originals - "Justin Bieber: Seasons" Premiere
Kevin MazurGetty Images

De snor van Justin Bieber is een fenomeen. Waarschijnlijk een groter fenomeen dan zou moeten, maar hé, we vinden alles aan die jongen nu eenmaal interessant. De zanger liet een aantal maanden een nogal vlassig snorretje staan, tot hij het in één keer afschoor. Wat de reden is dat Bieber weer voor een kale bovenlip ging? Zijn vrouw, Hailey Bieber.

Justin Bieber snor

De 26-jarige ging vannacht live op Instagram. Uit de video wordt duidelijk dat Justin zijn snor behoorlijk mist. Wat blijkt? Justin wilde 'm helemaal niet afscheren. Hailey 'dwong' hem om zijn snor weg te halen. "Hailey vond het helemaal niks. Als ik mijn snor niet zou afscheren, mocht ik niet meer bij haar in bed slapen. Dus heb ik hem er maar vanaf gehaald," legt Justin uit.

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: zien deze celebrities er beter uit mét of zonder gezichtshaar?

Justin en Hailey Bieber

Verder krijgen we een kijkje in het huwelijksleven van Justin en Hailey. Justin praat met een babystemmetje (ja echt) tegen zijn vrouw, die hem iets lekkers bakt. De twee overladen elkaar met complimenten en lieve woorden. Wanneer Justin de vraag krijgt wat hij het mooiste vindt aan Hailey, reageert hij: "Het feit dat je zo begaan bent met andere mensen. Je zet anderen altijd op de eerste plaats en kan heel goed naar mensen luisteren. En je moedigt me aan om te doen waar ik ik goed in ben en waar ik van houd."

Oké, oké. Dan snappen we wel dat Justin die snor wegscheert als Hailey dat graag wil. Maar wacht, zei Justin eerder niet dat zijn snor een comeback zou maken?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bron: RTL Boulevard

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs