Echte naam van Meghan Markle te zien op geboorteakte van Archie

Suits-fans herkennen de naam 100% zeker

 
Samir HusseinGetty Images

De geboorteakte van Archie, de zoon van Meghan Markle (38) en prins Harry (35), is deze week uitgelekt en voor sommigen zorgt dit voor een behoorlijk grote verrassing: uit het document blijkt dat Meghan Markles voornaam niet echt Meghan is.

Meghan Markle echte naam

Page Six kreeg de geboorteakte van Meghan en Harry's zoontje Archie in handen. Hieruit bleek dat Meghan helemaal niet de voornaam, maar de tweede naam van de Hertogin van Sussex is. In werkelijkheid heet ze Rachel. Ik hoor het je denken: dat is dezelfde naam als het personage dat Meghan Markle in Suits speelt! Klopt helemaal. Rachel Meghan Markle speelde de rol van Rachel Zane. Waarom Meghan uiteindelijk heeft gekozen om volgens haar tweede naam door het leven te gaan, is niet bekend.

Meghan Markle titel

Nog iets dat opviel in het document, is dat Meghan omschreven wordt als Prinses van het Verenigd Koninkrijk. "Terwijl ze op haar trouwdag de titel van Duchess of Sussex van de koningin kreeg, is ze technisch gezien ook een prinses. Alleen niet in haar eigen naam", merkt The Mirror op. Inmiddels hebben Meghan Markle en prins Harry hun koninklijke titels opgegeven, dus hebben de functies geen toepassing meer op Meghan.

Zien: zes dingen die je moet weten over baby Archie

Archie Mountbatten-Windsor

Nog iets waar fans bij stilstaan na het zien van de geboorteakte: Meghan is bevallen in het Portland Hospital in Westminster. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan dit privéziekenhuis. Je betaalt maar liefst €25.000 (!) per nacht om in dit ziekenhuis te verblijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs