Waarom Famke Louise alles op Instagram verwijderd heeft

En in plaats daarvan raadselachtige posts plaatst

famke louise voor glamour
Marc de Groot

De meeste mensen Instagrammen erop los tijdens de coronacrisis. Ze delen quarantaine-praktijken, Netflix-kijktips (vooral Tiger King) of foto's van betere tijden. Famke Louise doet - zoals we gewend zijn - het tegenovergestelde. De zangeres heeft al haar foto's van Instagram verwijderd, met een reden.

Famke Louise Instagram

Het is al een tijdje stil op het Instagram-account van Famke Louise. Waar de 21-jarige normaal gesproken regelmatig foto's posts en Insta stories deelt, is nu het enige dat op haar feed te vinden is een hoop blanco afbeeldingen. Zonder tekst. Zonder iets erop.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: Famke Louise over daten, guilty pleasures en meer

Famke Louise nieuw album

Wat de reden is van de witte vlakken? Famkes manager laat aan RTL Boulevard weten dat de zangeres "niet afgeleid wil worden door social media." De voornaamste reden dat Famke afwezig is op social media, zou zijn dat ze momenteel hard aan haar nieuwe album aan het werken is. Fair enough, maar waarom dan die blanco afbeeldingen? Was het niet minder moeite geweest om haar oude foto's te laten staan? Of is er meer aan de hand? Hoe dan ook: we kunnen in ieder geval nieuwe muziek van Famke Louise verwachten. Iets om naar uit te kijken.

Famke Louise clip Pussycat Dolls

In februari gebruikte Famke Louise haar Instagramaccount nog om Pussycat Dolls te beschuldigen van plagiaat. De zangeres liet weten dat hun nieuwe clip voor 'React' wel érg lijkt op Famkes clip voor 'Sexy Loca'. "Pussycats of copycats #sexyloca Ik ben wel Fan, hou van jullie, grootste compliment ever," postte Famke destijds onder haar Instagram-video. Of de Pussycat Dolls zich inderdaad hebben laten inspireren door de Nederlandse is niet bekend, maar beide nummers zijn wél gemaakt in samenwerking met hetzelfde DJ-duo. Toeval?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs