Kim Kardashians make-up tutorial wordt constant onderbroken door North West

Shout-out naar alle thuiswerkende moeders

Kim Kardashian 2020
Stefanie KeenanGetty Images

Alle mama's in niet-vitale beroepen werken deze weken vanuit huis. Zo ook Kim Kardashian. En hoewel haar huis ongeveer 30 keer groter is dan het gemiddelde huis, is er nóg niet genoeg ruimte om eventjes een break te nemen van haar dochter North. Kim probeerde voor IGTV een make-up tutorial op te nemen, maar die werd verstoord door de zes-jarige North.

Een momentje rust

Kim laat weten dat ze de tutorial in de badkamer van de logeerkamer opneemt: "Ik heb me verstopt in de logeerkamer want mijn kinderen laten me geen moment met rust," geeft ze toe. En ja hoor, dat wordt meteen bewezen. North hoort haar moeders bekentenis en roept: "Hey, dat is gemeen!"

"North, mag ik alsjeblieft gewoon mijn tutorial doen?" vraagt Kim aan haar oudste dochter. "Dat is alles wat ik wil. Gewoon één leuk ding voor mezelf doen."

Kim Kardashian North West
Kim Kardashian
Kim Kardashian tutorial
Kim Kardashian

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: Kim en Kourtney over hun fikse ruzie

Pokémon-yoga

In een call-in interview met Jimmy Fallon vertelde ze afgelopen maand al hoe het thuisblijven verloopt, nu ze de kinderen zelf les moet geven én ze de hele dag bezig moet houden. Vooral het lesgeven aan North en Saint noemde ze 'insanity'. "Soms moet ik me echt voor ze verstoppen," aldus de reality-ster. "Voor gymles zeg ik maar dat ze moeten gaan rennen in de tuin, en ze hebben een soort Pokémon-yoga om zich mee bezig te houden." Tja, als je normaal gewend bent om nanny's en chefs te hebben, is deze quarantaine-tijd ook voor de rijksten onder ons een flinke aanpassing.

Bekijk Kim's volledige make-up tutorial in de onderstaande IGTV.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs