Rob Kardashian: 'Blac Chyna hield een pistool tegen mijn hoofd'

Rob vertelt het gedetailleerde verhaal van de avond waarop Chyna hem meerdere keren aanviel

Blac Chyna
Amy SussmanGetty Images

Door de ruzie tussen Kim en Kourtney waren we bijna vergeten dat de échte drama zich aan de andere kant van de Kardashian-fam afspeelt. In nieuwe documenten van de rechtbank is te lezen dat Rob Kardashian zegt dat Blac Chyna hem meermaals heeft bedreigd met een pistool. Op 14 december 2016 zou Chyna hem twee keer met een pistool bedreigd hebben, én ze zou hem hebben proberen te wurgen met een iPhone-kabel. Kardashian zegt dat hij vreesde voor zijn leven.

Bekijk ook: is Rob Kardashian aan het daten met Kylie's BFF Stassie?

Doodsbang

"Ze gebruikte mijn telefoon om mijn vriend Victory te FaceTimen. Toen we met hem op FaceTime praatten, hield ze een pistool tegen mijn hoofd en bedreigde ze me," zegt de 33-jarige Rob in zijn verklaring. "Ongeveer 20 of 30 minuten later kwam Chyna de logeerkamer in, nog steeds met het pistool in haar hand, en FaceTimede ze mijn vriend Eugene. Ook in dat gesprek bedreigde ze mij met het pistool tegen mijn hoofd. Ze bedreigde Eugene ook." Kardashian zegt dat hij denkt dat Chyna de intentie had om hem ernstig te verwonden en dat hij doodsbang was.

"Ik geloof niet dat Chyna's bedreigingen en aanvallen als grap bedoeld waren," zegt Kardashian. "Ik denk echt dat ze me had kunnen vermoorden, of dat nou de bedoeling was of niet. Zo was zo dronken en high dat ze me makkelijk per ongeluk neer had kunnen schieten."

'Niet haar intentie' om Rob te verwonden

Chyna's advocaat ontkent de claims: "Rob heeft toegegeven dat hij niet echt bang was en dat hij het grappig vond toen Chyna hem plaagde met Robs ongeladen geweer." Okay.

Rob vertelt zijn zijn statement over Chyna's agressieve gedrag onder invloed: "Als Chyna dronken en high is, is ze heel sterk. Gedurende de avond escaleerde haar gedrag en werd ze steeds gewelddadiger en agressiever." Kardashian zegt dat hij haar wat ruimte wilde geven, waarna ze hem aanviel met een iPhone-kabel. Volgens Chyna's advocaat was het niet haar intentie om Rob te verwonden.

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: Hoe is het nu met alle Kardashian/Jenner-exen?

"Chyna probeerde me te wurgen met een iPhone-kabel, maar die kon ik gelukkig wegtrekken," aldus Kardashian. "Ik ben naar een andere kamer gevlucht en heb de deur op slot gedaan." Het liep nog verder uit de hand toen Chyna de slaapkamerdeur toch open wist te forceren en iets naar binnen gooide wat de televisie aan diggelen sloeg. Ook sloeg ze Rob met een metalen stang.

Corey to the rescue

Corey Gamble is uiteindelijk to the rescue gekomen en heeft Chyna van Rob af weten te trekken. Hij hielp Rob het huis uit, zodat ze in een auto konden stappen. Toen ze wegreden zou Chyna nog een stoel naar de auto hebben gegooid. Kris Jenner's vriend Gamble bevestigt dit verhaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs