Miley Cyrus doet de make-up van Cody Simpson om een statement te maken

"Stop toxic masculinity!"

61st Annual GRAMMY Awards - Red Carpet
Matt WinkelmeyerGetty Images

Miley Cyrus houdt wel van een statement - en daarom houden wij van haar. Na gisteren zelfs nog íets meer. De zangeres plaatste maandag foto's van haar vriend Cody Simpson op haar Instagram Stories, die ze als een ware make-up artist opgemaakt heeft. Ze deelt de foto's om een belangrijk boodschap uit te dragen: stop toxic masculinity!

Miley Cyrus over toxic masculinity

Allereerst: wie wist dat Miley zo goed kan make-uppen? Die glow! Die highlighter! Loving it! En ten tweede: het statement. Miley wil duidelijk maken dat 'mannelijkheid' en 'vrouwelijkheid' begrippen zijn die niet zouden moeten bestaan. Dat het net zo normaal is voor (hetero)mannen om make-up te dragen als het voor vrouwen is. En dat we mannen en vrouwen niet als binaire tegenstelling moeten zien.

Zien: de complete lovestory van Miley Cyrus en Cody Simpson

Cody Simpson met make-up

Het krachtige statement blijkt niet alleen bedoeld voor Miley's Instagram-volgers. Miley en Cody blijken een fotoshoot in quarantaine-stijl te hebben gehouden met bekende modefotograaf Mert Alas. Op het resultaat moeten we nog even wachten, maar gelukkig deelt Miley (behoorlijk spicy) sneak peeks op haar Instagram.

Cody Simpson met make-up
Instagram
Miley Cyrus en Cody Simpson
Instagram

Brad Pitt met make-up

Om haar statement nog meer kracht bij te zetten, deelt Miley nog meer foto's van bekende mannen die vochten tegen toxic masculinity door genderrollen te verbreken. Denk aan Brad Pitt, die in 1999 voor een covershoot voor Rolling Stone jurken en oorbellen droeg:

Miley Cyrus Instagram Story
Instagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs