Deze week vindt er een High School Musical reünie plaats mét Zac Efron

Ook Demi, Ariana en Michael Bublé zijn van de partij

High School Musical reünie
Stephen ShugermanGetty Images

We're no scientists maar we geloven echt dat Disney-liedjes zingen stressverlagend werkt. Voor jezelf – misschien niet voor de mensen met wie je op dit moment in één huis verblijft. De grootste Disney-sterren uit onze jeugd doen vanuit hun eigen stulpjes mee met een mega Disney Family Singalong van Amerikaanse zender ABC. Het meezing-festijn wordt daar donderdagavond uitgezonden, maar zal daarna op YouTube te zien zijn.

High School Musical-reünie

Onder meer Demi Lovato, Ariana Grande, Christina Aguilera, Michael Bublé doen mee, maar ook Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale zullen van de partij zijn voor een ware High School Musical-reünie. Highlight van de avond wordt een uitvoering van de internationale quarantaine-soundtrack We're All In This Together.

Er vond een paar weken geleden al een mini HSM-reünie plaats toen Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale op het nummer dansten maar nu komt er een mega-uitvoering met – naast de hoofdrolspelers – onder meer Corbin Bleu, Monique Coleman, Lucas Grabeel, KayCee Stroh, Raven-Symoné, Dove Cameron, Sofia Carson, Booboo Stewart, en mega TikTok-sterren als Charli D’Amelio en Dixie D’Amelio.

Zien: zijn Zac Efron en Vanessa Hudgens weer samen?!

Disney Family Singalong kijken

Luke Evans en Josh Gad zullen vermoedelijk samen een nummer uit Belle en het Beest doen, net als Ariana Grande, die de soundtrack voor de film verzorgde. Christina Aguilera verzorgde in de jaren 90 de soundtrack van Mulan, en heeft ook voor de nieuwe live-action versie van Mulan een nummer opgenomen. Wij zullen klaarzitten om uit volle borst mee te zingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs