Amy Schumer verandert naam zoontje omdat het als een geslachtsdeel klonk

Kies je een babynaam? Zeg hem altijd even hardop

Amy Schumer
Jemal CountessGetty Images

Als je negen maanden een kindje in je buik draagt en vol liefde uitkijkt naar de komst van je lieve baby, zóu je denken dat je meer dan genoeg tijd hebt om na te denken over een naam. Dat dat nog altijd ontzettend vaak misgaat bewijst niet alleen deze lijst met faamnamen door de jaren heen, maar ook Amy Schumer. Zij heeft de naam van haar zoontje officieel veranderd omdat ze besefte dat het wel heel erg als 'genital' klonk.

Bekijk ook: topmodel Ashley Graham verklapt de betekenis van de naam van haar baby

Zeg het altijd even hardop

Amy Schumer en haar man Chris Fischer mochten op 5 mei 2019 een zoontje verwelkomen. In haar podcast 3 Girls, 1 Keith geeft Amy toe dat ze écht een slechte babynaam had gekozen: ze noemden hem Gene Attell Fischer. Die tweede naam is een verwijzing naar komiek Dave Attell, een goede vriend van Amy en Chris.

Toen ze besefte dat 'Gene Attell' wel heel erg klonk als 'genital', koos ze ervoor om zijn naam officieel te veranderen. Amy vertelt aan haar podcast-luisteraars: "Wisten jullie dat we de naam van onze baby Gene officieel hebben veranderd? Hij heet nu Gene David Fischer. Het was eerst Gene Attell Fischer, maar toen beseften we dat we onze zoon per ongeluk naar een geslachtsdeel hadden vernoemd." Zo is Gene alsnog vernoemd naar Dave Attell, die ontzettend blij is met de eer. Ook na de verandering.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs