Zo ziet Robbert, de nieuwe vlam van Monica Geuze eruit

De 29-jarige verschijnt duidelijk in beeld in een aflevering van Like Monica

De realityserie Like Monica bracht een hoop teweeg. Monica Geuze geeft in de Videoland-productie fans een kijkje in haar privéleven. Eerder zagen we al hoe Monica's ex Lars Veldwijk gekwetst was door uitspraken in de show. Ook vingen we een glimp op van Monica's nieuwe vlam Robbert, die ze op een datingsapp ontmoet heeft. In de vierde aflevering van Like Monica kregen we de 29-jarige man eindelijk duidelijk te zien.

Vriend Monica Geuze

Uit het vierde deel van Like Monica blijkt dat Monica en Robbert al een tijdje aan het daten zijn. De influencer is er klaar voor om een nieuwe stap in hun relatie te nemen: de familie ontmoeten. In de aflevering zien we hoe Monica haar nieuwe liefde voorstelt aan haar broer Matthijs. En zodoende komt Robbert goed in beeld.

Vriend Monica Geuze in Like Monica
Like Monica / Videoland

Monica Geuze en Robbert

Eerder zagen we in Like Monica hoe Monica Robbert tegenkwam op Raya en haar beste vriendin Danique Bossers om haar mening vroeg. Monica stuurde Danique een printscreen van de beste man, met de vraag of zij wist wie dit was. "Oh mijn god, dat is Robbert, hij is echt super leuk", bevestigde Danique toen. Even later ging Monica met hem op date.

De lekkerste parfums voor het voorjaar, met Monica Geuze's favoriet >

Monica Geuze op date met Robbert

Wanneer een andere vriendin vraagt hoe Monica's love life ervoor staat, vertelt de influencer over de date. "We hebben hele goede gesprekken gevoerd over het hebben van kinderen." Betekent dat dat Zara-Lizzy binnenkort een broertje of zusje kan verwachten? "Nee, juist over dat ik geen kinderen meer wil. Hij is natuurlijk gewoon een gezonde vent van 29 – die wil wel gewoon kinderen."

Like Monica

Vervolgens verschenen er tijdelijk even geen nieuwe afleveringen van Like Monica. Monica Geuze liet via de Instagram van Videoland weten dat de opnames momenteel stil liggen door de coronacrisis. Maar er is goed nieuws voor Monica-fans: ze bevestigde onlangs dat er een tweede seizoen in de maak is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs