Uncle en auntie Biebs: Justin en Hailey worden oom en tante

En de reactie van Hailey op het nieuws is te zoet

Justin en Hailey Bieber
Jon KopaloffGetty Images

Justin en Hailey Bieber worden in augustus oom en tante. De zus van Hailey, Alaia Baldwin, maakte dit weekend bekend zwanger te zijn, en onthulde meteen het geslacht: een meisje.

Ome en tante Biebs

Het model is door het dolle heen door het nieuws. Zo plaatst ze niet één, maar twee reacties onder de foto van haar zus, en deelt ze het nieuws ook nog op haar eigen Instagram Stories. "Mijn nichtje!", schrijft ze in de eerste reactie onder de foto van de groeiende babybuik van haar zus, gepaard met vier huilende (overduidelijk van geluk) emoticons en hartjes. Maar het is vooral de tweede reactie van Hailey die toont hoe dolblij ze is: 'Screaming!!!!', schrijft ze kort daarna.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In een eigen Instagram Story – inmiddels alweer verdwenen, maar hieronder zie je een schermafbeelding – deelt Hailey vervolgens met haar volgers dat ze een klein nichtje krijgt. "Ik word tante!!!!', schrijft Hailey allerminst subtiel bij dezelfde foto van haar zwangere zus.

Hailey Bieber wordt tante
Hailey BieberInstagram

Kinderwens Justin en Hailey

De overenthousiaste reactie van Hailey komt overigens niet geheel uit de lucht vallen. Eerder lieten Hailey en Justin al weten een kinderwens te hebben. Ze zouden de tijd nu nog niet rijp vinden, maar in de toekomst zeker ouders willen worden.

Alaia Baldwin (27) is de vier jaar oudere zus van Hailey (23). Ze is getrouwd met Andrew Aronow. Het is het eerste kindje voor het stel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: de relatie van Hailey en Justin Bieber door de jaren heen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs