De reden waarom Zac Efron niet zong tijdens de Disney Family Singalong

Hij heeft een goed excuus

Vorige week verzamelde een groep celebrities zich voor een heuse Disney Family Singalong (dat basically een enorme High School Musical-reünie was). Fans stonden voor twee verrassingen te staan: 1. Beyoncé dook onverwacht op in de Disney Family Singalong. 2. Zac Efron was wel even te zien, maar zong niet mee toen zijn collega's optraden met het iconische HSM-lied We're All In This Together. Fans waren behoorlijk teleurgesteld, maar nu blijkt dat Zac een goede reden had om niet mee te doen.

Zac Efron High School Musical-reünie

Monique Coleman (die Taylor speelde in High School Musical) laat aan TMZ weten waarom Zac Efron niet meezong. De reden is heel simpel en maar al te herkenbaar: de acteur had een slechte wifi-verbinding.

Zac Efron in Papoea-Nieuw-Guinea

Nu horen we je denken: "Iemand die zo rijk is al Zac Efron moet toch wel de middelen hebben om een goede internetprovider te kunnen betalen?" Klopt, maar Zac blijkt momenteel in Papoea-Nieuw-Guinea te zitten voor de opnames van zijn nieuwe show Killing Zac Efron. En de beste man kreeg pas op het laatste moment te horen dat er een HSM-reünie zou zijn en kon in die korte tijd geen goede internetverbinding regelen.

High School Musical-reünie

Gelukkig waren de andere castleden van de High School Musical-films wel present voor de reünie. Bekijk hier hun 2020-versie van We're All In This Together. Nog iemand die nu zin heeft in een HSM-marathon?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs