Ansel Elgort post een veel te steamy naaktfoto op Instagram voor het goede doel

Zo zien we onze liefdadigheid het liefst

ansel elgort
Kevin WinterGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 22 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

In deze coronatijd heeft iedereen dagen dat het goed gaat en dagen dat het echt even wat minder gaat. Ansel Elgort doet er alles aan om te zorgen dat we déze dag in ieder geval opgewekt kunnen beginnen. Om geld in te zamelen voor het goede doel poseert de acteur namelijk hartstikke naakt op Instagram en sorry als dit artikel wat korter is, want we gaan even met spoed ons maandsalaris overmaken naar wherever Ansel tells us to.

Too hot for Instagram

Op de steamy zwart-witfoto zien we Ansel onder de douche staan, met zijn hand voor zijn jongeheer. In de caption onder de foto schrijft hij: 'OnlyFans LINK IN BIO'. Voor degenen die het gemist hebben: OnlyFans is een platform waar modellen, influencers en sexwerkers expliciet materiaal van zichzelf delen voor betalende abonnees. Voordat je verwacht dat we uncensored beelden van Ansel te zien krijgen: de link in zijn bio is in werkelijkheid een link naar een GoFundMe voor de medewerkers van Brooklyn Hospital. Uiteraard heeft het preutse Instagram de foto inmiddels verwijderd, maar geen zorgen, hier is de foto nog gewoon te zien.

Brooklyn For Life

Brooklyn For Life is een samenwerking tussen Brooklyn Hospitals, restaurants, stadsdeelbestuurder Eric Adams en acteur Jeffrey Wright (uit onder meer Westworld, hopelijk ergens in dit decennium nog te zien in de nieuwe Batman-film).

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: dit is de vriendin van Ansel Elgort

Met de GoFundMe-pagina wordt geld opgehaald zodat de zorgmedewerkers in het ziekenhuis warme maaltijden kunnen krijgen van restaurants uit de buurt. We waarderen enorm dat Ansel zijn naaktheid inzet for the greater good. Mag-ie vaker doen. Zo slaat hij twee vliegen in één klap: hij zamelt geld in voor het goede doel én hij maakt alle onmogelijk hitsige single vrouwen in quarantaine een beetje gelukkiger.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder