Monica Geuze legt uit waarom ze geen updates kan geven over haar vriend Robbert

Waarom zien we Robbert wel in Like Monica, maar niet in haar vlogs?

monica geuze voor glamour
Marc de Groot

Nu Monica Geuzes serie Like Monica na vier afleveringen stil ligt, vragen veel mensen af hoe het nu verder gaat. En waarom deelt ze in de serie dingen die we in de vlogs niet terugzien? Waarom deelt ze in haar vlogs niets over Robbert, die we wel in de serie zagen? Monica legt het allemaal uit in een nieuwe vlog.

Meer privé

"Er zijn dus nog maar vier afleveringen opgenomen, en toen brak de corona-pleuris uit. Dus we hebben nu geen afleveringen meer." Monica zegt dat ze dat vooral jammer vindt, omdat nu door corona juist iedereen heel veel tijd heeft om Videoland te bingen. "Ik weet dat er rondom de serie ook een hoop negativiteit is ontstaan," zegt Monica. Mensen zouden teleurgesteld zijn omdat ze in de serie een heel ander leven zien dan dat ze in Monica's vlogs zien. "Ik film niet meer alles wat ik vroeger wel zou filmen. Ik denk dat ik iets meer privé ben sinds ik moeder ben, en dat is natuurlijk lastig. Ik film altijd wat natuurlijk voor mij voelt en bepaalde dingen voelen nu niet meer zo natuurlijk. Die kant wordt weer een beetje uitgelicht in de serie."

Exclusiviteit

Dit vind ik een lastig dingetje want in de serie zie je echt mijn leven na de break-up, met daten, en jullie zien Robbert ook even in de serie. Ik heb dus bepaalde afspraken gemaakt met de mensen die de serie maken, over bepaalde verhaallijnen waar zij voor de serie exclusiviteit in wilden." Wat dat inhoudt is dat RTL de enige wilde zijn die bepaalde gebeurtenissen, zoals de verbouwing van haar huis en Monica's liefdesleven, dingen naar buiten bracht. Ze wilden dus liever niet dat Monica daarover updates geeft in haar vlog.

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: de trailer van Like Monica

"Dat is best wel een lastig dingetje, want de serie zou eigenlijk acht weken duren." Niemand had verwacht dat er na vier weken ineens een break zou zijn, en de acht afleveringen waarvoor de afspraken zijn gemaakt, zijn nog niet eens gefilmd. Dat houdt in dat Monica nu niets mag delen. "Ik ben zo gewend dat ik alles in mijn leven met jullie deel, maar dat kan nu dus niet omdat ik een afspraak heb gemaakt waarvan ik dacht 'joh, dat kan wel', en nu vind ik het helemaal niet leuk dat ik er niks over kan vertellen." Fans verwachten dat Monica het zou delen als er een nieuwe man in haar leven is, en dat zou ze het liefste ook willen: "Ik zou niets liever willen dan daar een update over kunnen geven". Ze is nu bezig met de makers van de serie om te kijken of ze iets van flexibiliteit kunnen geven.

Bekijk Monica's hele vlog hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs