Khloé Kardashian probeert een tweede kindje te krijgen met Tristan Thompson

Khloé is open over haar pogingen om een tweede kindje te krijgen

khloé kardashian
Amy Sussman/E! EntertainmentGetty Images

In de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashians is te zien hoe Khloé aan haar zussen Kourtney en Kendall vertelt dat ze probeert nog een kindje te krijgen. En de donor? Tristan Thompson. Je weet wel, de man die vreemdging terwijl Khloé lag te bevallen van hun dochtertje True.

Een tweede kindje

In de realityserie is Khloé's vruchtbaarheid al vaker het gespreksonderwerp geweest. Ze kwam erachter dat het niet makkelijk voor haar zou zijn om zwanger te worden, toen ze in 2017 een bezoekje aan een gynaecoloog bracht: "Ik zie minder eitjes dan ik zou verwachten bij een 32-jarige."

Khloé vertelt dat ze inmiddels bezig is met hormoontherapie, en dat het haar best meevalt. Kourtney vraagt hoeveel eitjes er te zien zijn. "Veertien tot zestien. Ze kunnen wel zien welke eitjes minder goed zijn, maar op het gebied van chromosomen kun je niets zien tot het bevrucht is. Daarom gaan we werken embryo's, dan kun je zien welke embryo's gezond zijn."

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: Khloé reageert op shirtless selfie van Tristan

Tristan als donor

Khloé vertelt aan het zussen dat ze al een donor heeft, en Kendall leeft op: "Mag ik een foto zien?" Dan onthult Khloé dat het Tristan is. De meiden barsten in lachen uit: "Ik dacht dat je naar een spermabank was gegaan!"

Ze realityster heeft toe dat ze het een lastige situatie vindt, omdat zij en Tristan op het moment niet bij elkaar zijn: "Hij moet dan wel bepaalde contracten ondertekenen waar in staat dat hij enkel mijn spermadonor is." We zijn benieuwd!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De nieuwste afleveringen van Keeping Up With The Kardashians zijn in Nederland tegelijk met Amerika te bekijken via reality streamingplatform Hayu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs