Kylie Jenner tennist met peperdure tennisballen van Chanel

Zelfs profs als Serena Williams en Roger Federer spelen niet met zulke dure ballen

kylie jenner tijdens 2019 met gala
Dimitrios KambourisGetty Images

Dat Kylie Jenner nogal wat cijfers op haar rekening heeft, moge duidelijk zijn. De realityster is door Forbes uitgeroepen tot jongste self-made miljardair ooit, verdient zo ongeveer een maandsalaris per uur en doneerde vorige maand nog 1 miljoen dollar aan materiaal voor het zorgpersoneel. Dat betekent ook dat de Kylie Cosmetics-eigenaar af en toe nogal bijzondere uitgaven doet. Haar laatste aankoop die ophef veroorzaakt op het internet: peperdure tennisballen.

Kylie Jenner tennisballen

Tennissers - en ja, dan hebben we het ook over profs als Serena Williams, Roger Federer en Rafael Nadal - gebruiken normaliter betaalbare ballen. Denk aan een hele ton vol voor zo'n negentig euro, en dan ben je al vrij duur uit. Kylie Jenner daarentegen pakt een potje tennis iets luxer aan. Op haar Instagram Stories deelt ze een foto van haar tennisballen van Chanel, die spierwit zijn en het bekende Chanel-logo in het roze erop hebben. Dit stijlvolle attribuut kost maar liefst 500 dollar (461 euro), zo meldt RTL Boulevard.

Zien: Kylie Jenner schijnt paparazzi te betalen om goede foto's van haar te maken

Kylie Jenner geld

Dit is niet de eerste keer dat Kylie haar geld uitgeeft alsof het niets is (to be fair: het is waarschijnlijk ook niets voor een multimiljardair). Toen de influencer vorig jaar 22 werd, hield ze een bizarre (en belachelijk dure) birthday bash. Ze vloog al haar beste vrienden en familie over naar het Italiaanse plaatsje Positano, liet iedereen daar uitgebreid shoppen en hield vervolgens een feestje op een jacht. "Dat valt nog mee voor Kardashian-begrippen", horen we je denken. Nou, niet als je het prijskaartje van de jacht weet. De boot - die in de top 100 grootste jachten ter wereld op nummer 71 staat – zou een waarde hebben van ruim 250 miljoen (!) dollar (zo'n 220 miljoen euro). Dan vallen die tennisballen van 500 dollar nog best mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs