Noah Centineo en Alexis Ren zijn uit elkaar

Het koppel was ongeveer een jaar samen

Voor iedereen die sinds de Netflix-film To All The Boys I've Loved Before een beetje verliefd is op hoofdrolspeler Noah Centineo: er is weer hoop! De acteur was sinds begin 2019 samen met Instagram-model Alexis Ren, maar de twee zijn inmiddels uit elkaar. Dat meldt Us Weekly.

Noah Centineo single

Verschillende bronnen melden aan de Amerikaanse nieuwssite dat Noah Centineo en Alexis Ren al een paar weken niet meer samen zijn. Dat lijkt te kloppen met de informatie die fans hebben vergaard: de twee beroemdheden volgen elkaar niet meer op Instagram (anno 2020 dé manier om te laten weten dat het uit is) en Noah heeft alle foto's van Alexis uit zijn feed gehaald. De twee hebben zelf nog niets laten weten over de reden van de breuk.

Noah Centineo en Alexis Ren

Afgelopen januari maakten Noah Centineo en Alexis Ren hun relatie nog Instagram-official. De 23-jarige acteur deelde toen een foto op social media, waarop te zien was hoe Alexis zijn wang likte. "Mijn vader zegt dat ik eruit zie alsof ik gevochten heb met Conor McGregor en verloren heb," schreef Noah onder de foto. "Ik zeg dat ten minste één iemand op deze foto prachtig is. Hou van je, schatje."

Wie is Alexis Ren?

Mocht je even vergeten zijn wie Alexis Ren ook alweer is; de influencer werd bekend toen ze de ultieme #couplegoals was met mede-Instagrammodel Jay Alvarrez. Samen waren ze (of zo leek het) altijd op reis om overal ter wereld onder watervallen te poseren. Een paar jaar geleden deelde Alexis Ren nog alles over haar break-up met Jay Alvarrez.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs