Gigi Hadid vertelt over zwangerschap in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

"Ik huilde een uur lang iedere vijf minuten."

gigi hadid
Frazer HarrisonGetty Images

Sinds woensdag staat het wereldwijd in de pers: Gigi Hadid is zwanger van haar eerste kindje. Haar moeder, Yolanda Hadid, bevestigde het nieuws. Van Gigi Hadid en haar vriend Zayn Malik hoorden we nog niets, tot nu. Het zwangere topmodel verscheen in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Gigi Hadid over zwangerschap

Jimmy Fallon videobelt met Gigi Hadid, die thuis op de bank zit. "Natuurlijk wilden we dit op onze eigen manier bekendmaken, maar we zijn zo blij en dankbaar voor iedereen die ons steunt," vertelt de 25-jarige. "Het is fijn om deze tijd thuis samen te kunnen doorbrengen en de zwangerschap per dag te kunnen ervaren.

Gigi Hadids 25e verjaardag

De Tonight Show-presentator vraagt Gigi naar haar verjaardag, die vorige week plaatsvond. Het model vertelt enthousiast over de taart die ze kreeg en die helemaal aansluit op haar zwangerschapscravings. "Ik eet iedere dag een everything bagel (red. een alles-bagel is een populaire Amerikaanse bagel met verschillende toppings). Dat is echt mijn craving," begint Gigi.

Zien: fans denken dat Gigi en Zayn verloofd zijn

Everything bagel taart

Ze was dan ook blij verrast toen haar familie en vrienden een taart in de vorm van een alles-bagel voor haar hadden geregeld, van niemand minder dan Cake Boss-ster Buddy. Gigi vertelt dat ze fan is van de eigenaar van Carlo's Bakery en doet een paar hilarische imitaties van Buddy. "Ik hou van hem. Ik weet niet of het mijn hormonen zijn of quarantaine-emoties, maar ik huilde een uur lang iedere vijf minuten, omdat Buddy mijn taart heeft gemaakt. Ik was zo blij!"

Bekijk Gigi's verschijning in The Tonight Show hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs