Zien: wie is eigenlijk de ex-man van Meghan Markle?

Dit is de man waar Meghan eerder mee getrouwd was

Voordat Meghan Markle met Harry trouwde en royalty werd (en toen weer niet royalty werd) was de actrice al eens eerder getrouwd. Maar met wie eigenlijk? Meghans ex-man Trevor Engelson kwam deze week eventjes in het nieuws omdat hij en zijn vrouw hun eerste kindje verwachten. Maar wie is deze man eigenlijk? En hoe was hun relatie voordat ze hun eigen persoonlijke Megxit hadden in 2013?

Trevor Engelson, de ex van Meghan

Trevor Engelson (1976) is een Amerikaanse regisseur, filmproducent en talentmanager die werkte aan films als Remember Me (uit 2010, met Robert Pattinson) en All About Steve (2009, met Bradley Cooper). Trevor en Meg leerden elkaar in 2004 kennen en waren zes jaar samen voordat ze in het huwelijksbootje stapten.

In 2011 gingen ze dan eindelijk trouwen. Het werd een ceremonie met ongeveer 100 aanwezigen in het prachtige hotel Jamaica Inn, in Ocho Rios – compleet met een feest aan het strand. Meghans problematische vader Thomas Markle was toen al niet van de partij.

meghan markle en haar ex man trevor engelson
Michael KovacGetty Images

Scheiding

Na twee jaar huwelijk ging het paar in augustus van 2013 uit elkaar. De reden voor de scheiding werd niet genoemd, maar het zou ermee te maken kunnen hebben gehad dat de twee een langeafstandsrelatie hadden. Meghan moes voor haar rol in Suits namelijk veel filmen in Toronto, dus is ze daar gaan wonen. Trevor moest in LA blijven voor zijn carrière.

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: Harry en Meghans schattigste momenten

Geen contact meer met Meghan

Engelson trouwde in 2019 met diëtiste Tracey Kurland en zij zijn inmiddels in verwachting van hun eerste kindje, meldt Us. Toen Archie werd geboren, vertelde een bron aan het roddelblad dat Trevor "niet meer aan Meghan denkt, omdat hij zelf gelukkig is in zijn relatie." De bron meldde ook dat Trevor zijn ex-vrouw niet zou feliciteren met haar eerste kind, omdat de twee helemaal geen contact meer hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs