Kendall en Kylie spelen mee in de nieuwe clip van Justin Bieber en Ariana Grande

Allerlei celebs en fans komen voorbij

justin bieber en ariana grande coachella 2019
Kevin MazurGetty Images

Sinds Justin Bieber in 2019 spontaan het podium op kwam tijdens het Coachella-optreden van Ariana Grande, zijn fans al hoopvol aan het wachten tot de twee artiesten een muzikale samenwerking aangaan. Ze stellen ons niet teleur: Justin en Ariana brachten zojuist de track Stuck With U uit. De clip is nu uit en zit – naast Ariana en Justin zelf – bomvol celebs. Kendall en Kylie Jenner komen voorbij en doen een dansje, maar ook Ashton Kutcher en Mila Kunis, Chance The Rapper, Jaden Smith en Gwyneth Paltrow. Bekijk hieronder de clip om te zien welke A-listers je nog meer kan spotten.

Justin Bieber en Ariana Grande - Stuck With U

Voor hun nummer ziet het ernaar uit dat de twee celebrities inspiratie gehaald hebben uit hun tijd in quarantaine. Niet alleen de titel is herkenbaar voor iedereen die de afgelopen weken in thuisisolatie zat met iemand anders: "De opbrengsten van de verkoop en streams van Stuck With U zullen omgezet worden tot (studie)beurzen voor kinderen van eerste hulp-medewerkers die beïnvloed zijn door COVID-19," onthullen Ariana Grande en Justin Bieber op Instagram.

Bekijk ook: Justin en Hailey over hun eerdere relatiebreuk

Videoclip Stuck With U

De twee muzikanten gaven fans een kans om in de clip te verschijnen. "Ik wil jullie het leuk zien hebben in quarantaine," begint Justin in een Instagram post. "Dit is het galalied voor iedereen die nu niet naar gala kan." De zanger riep zijn fans op om thuis een video te maken in galakleding. "Dans met geliefden op het nummer. Heb het gewoon leuk met elkaar." Daar werd dus massaal gehoor aan gegeven, zelfs door de rich and famous, maar ook in meiden in galajurken, stelletjes en families. Het resultaat is ontzettend gezellig:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs