Video: NikkieTutorials doet make-up challenge terwijl Davina Michelle zingt

Dit wil je even zien (en horen!)

davina michelle bij nikkietutorials
YouTube

Nikkie de Jager - beter bekend als YouTuber NikkieTutorials - gaat uitdagingen niet uit de weg. Voor haar nieuwste video schakelt ze de hulp in van zangeres Davina Michelle om haar te helpen tijdens een behoorlijk pittige make-up challenge: terwijl Davina in 15 minuten instructies zingt, moet Nikkie haar aanwijzingen opvolgen en een make-up look creëren. Dat levert hilarische beelden op, mét een prachtig optreden van Davina Michelle.

NikkieTutorials en Davina Michelle

Nikkie begint de video met uit te leggen dat ze contact heeft gehad met de Nederlandse overheid om er zeker van te zijn dat ze de juiste voorzorgmaatregelen gebruikt heeft betreffende het coronavirus. Nikkie en Davina zitten naast elkaar, met een plastic muur tussen hen in.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: deze wereldberoemde celebs steunden Nikkie bij haar coming-out

De bekende make-up artist introduceert Davina Michelle aan haar internationale fans: "Iedere keer dat ik Davina hoorde zingen op de radio of in een talkshow, dacht ik: de rest van de wereld moet haar ook zien. Dus ik stuurde haar een DM met de vraag of ze met me wilde filmen." Zo gezegd, zo gedaan.

Muzikale make-up challenge NikkieTutorials

Voor de make-up challenge heeft Davina Michelle de tekst van bestaande nummers bewerkt. Ze zingt de instructies die Nikkie moet opvolgen, stap voor stap. NikkieTutorials moet ondertussen vliegensvlug de handelingen uitvoeren en binnen de tijd een zo mooi mogelijke make-up look creëren. Davina maakt het de beauty expert niet makkelijk: ze verbiedt Nikkie om een kwast voor haar concealer te gebruiken en beveelt haar om groene eyeliner op te doen - en dat terwijl Nikkie al feloranje oogschaduw had aangebracht.

Nikkie weet uiteindelijk een prachtige look neer te zetten en Davina zingt - zoals we van haar gewend zijn - de sterren van de hemel. Kijk zelf maar:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs