Camila Cabello geeft fans de kans om in haar volgende videoclip te spelen

'Je leert samen met mij alle danspasjes'

camila cabello
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Zangeres Camila Cabello gooit behoorlijk wat in de strijd om ervoor te zorgen dat haar volgers haar helpen om geld in te zamelen voor mensen die door een moeilijke tijd gaan. In een Instagramvideo belooft de zangeres dat de volgers die geld doneren, kans maken om in haar volgende videoclip te spelen.

Rol in videoclip Camila Cabello

"We zitten middenin een wereldwijde crisis op dit moment, en we hebben nog een lange weg te gaan. Er zijn miljoenen kinderen, families en andere mensen die moeite hebben om brood op de plank te krijgen." En dus gaat de zangeres de zogenoemde all-in-challenge aan. "I'm going all in!"

En daarmee bedoelt ze dat ze een heel bijzonder aanbod heeft voor haar volgers. "Ik bied een dag op de set van mijn volgende muziekvideo aan, zodra social distancing voorbij is. Je hebt dan een cameo in de clip en leert samen met mij de choreografie. Ik zal je dan alle danspasjes leren. Of nouja... Mijn choreograaf leert ons dan alle pasjes."

"Ik begrijp dat niet iedereen iets kan missen op dit moment", gaat de zangeres verder. "Maar als je dat wél kunt, doneer dan wat je kunt missen. 100 procent van de donaties gaat naar goede doelen Meals on Wheels America, No Kid Hungry en America's Food Fund. Laten we er allemaal alles aan doen om te helpen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

All-in-challenge

De all-in-challenge is opgezet door de Amerikaanse zakenman Michael Rubin. Beroemdheden die meedoen aan de challenge bieden bijzondere eigendommen of ervaringen aan in ruil voor donaties, om geld in te zamelen voor mensen die hulp nodig hebben in deze tijden.

Zien: Nina Warink over zzp'en in tijden van corona

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs