Adele zegent ons voor het eerst in maanden met een nieuwe foto

De zangeres had sinds kerst al niets meer gepost

adele nieuwe foto
Kevin WinterGetty Images

Sommige celebrities delen elke gedachte en spiegelselfie op social media, sommige celebrities zijn een soort enigmas die ons slechts af en toe zegenen met een kruimeltje aandacht. En – net als bij de ene Tindermatch – snakken we het meest naar degenen die ons het minste geven. Adele heeft al sinds kerst geen foto's meer op Instagram geplaatst (op 23 december poseerde ze met de Grinch), maar ter ere van haar 32e verjaardag postte ze een foto om haar fans te bedanken voor alle lieve verjaardagswensen. Haar 33,6 miljoen fans zijn haar dankbaar.

Happy birthday, Adele!

Op de foto zien we een stralende Adele die met een ontzettend duur-uitziend bloemstuk poseert. Naast haar staat een laptop waarop ze vermoedelijk zo'n veel te drukke Zoom-call heeft gehouden met al haar nearest and dearest. In het bijschrift van de foto bedankt ze iedereen die haar een gelukkige verjaardag wenste: "Bedankt voor de liefde op mijn verjaardag. Ik hoop dat jullie allemaal veilig en gezond zijn in deze rare tijden."

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: Selena Gomez heeft spijt dat ze geen nummers voor Adele geschreven heeft

Ook neemt ze een momentje om alle mensen in cruciale beroepen te bedanken: "Mijn dank gaat uit naar alle first responders en mensen in andere essentiële beroepen die zorgen dat wij veilig zijn terwijl zij hun leven riskeren. Jullie zijn onze engelen."

Het lijkt erop dat we in 2020 nog wel meer van Adele gaan zien, want de zangeres verklapte eerder al dat haar nieuwe album er in september aan zat te komen. Of die plannen veranderd zijn door COVID-19 is niet bekend.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs