Meghan Markle deelt zoete video van jarige baby Archie

Archie vierde gisteren zijn eerste verjaardag

meghan markle en baby archie
PoolGetty Images

Aangezien prins Harry en Meghan Markle geen openbare Instagram hebben waarop ze hun dagelijkse activiteiten met de rest van de wereld delen, moeten we het doen met de zeldzame foto's en video's die af en toe opduiken. Gisteren dook er een wel heel zoete video op die gemaakt is door de Hertog en Hertogin van Sussex. Prins Harry filmde zijn vrouw Meghan Markle, terwijl ze hun zoontje Archie voorleest.

Video Meghan Markle en Archie

De Instagrampagina van de liefdadigheidsorganisatie Save The Children UK deelt de video van Meghan Markle en baby Archie. Met deze video willen Meghan Markle en Save The Children geld ophalen voor gezinnen die het hardst door de coronacrisis getroffen zijn en hulp nodig hebben. We zien hoe Meghan haar zoontje voorleest uit het kinderboek Duck! Rabbit!, terwijl een ongeduldige Archie de bladzijden omslaat (en soms terugslaat) en al een nieuw boekje pakt vóórdat zijn moeder het eerste verhaal uit heeft.

Zien: dit zijn de sterrenbeelden van de Britse royals

Meghan Markle voor Save The Children UK

"Duck! Rabbit!, met Meghan, de Hertogin van Sussex (en Harry, de Hertog van Sussex achter de camera), voorgelezen aan hun zoon Archie voor zijn eerste verjaardag," staat er onder de video. "Fijne verjaardag, Archie!" De kleine was gisteren, op 6 mei, jarig. "Bedankt dat je ons helpt geld op te halen voor kinderen, Meghan."

Bekijk de video - met een extreem schattige baby Archie die al behoorlijk gegroeid is - hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wil je meer van het zoontje van Meghan en Harry zien? In januari blikte het koppel nog terug op 2019 met een video vol foto's van de kleine Archie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs