Channah en Quentin verwachten tweede kindje

De kleine Tiger krijgt een broertje of zusje

quentin en channah video glamour
GlamourYouTube

Channah Koerten en Quentin Jarrett verrasten iedereen toen ze vorig jaar Temptation Island VIPS moesten verlaten omdat Channah zwanger was. Het stel verwelkomde hun zoontje Tiger in oktober 2019. De twee deelden gisteren alweer verrassend nieuws met hun volgers: Channah en Quentin verwachten hun tweede kindje.

Channah en Quentin baby

Afgelopen zondag was speciaal voor Channah: de reality-ster vierde niet alleen haar eerste Moederdag, maar liet ook weten opnieuw zwanger te zijn. Ze deelt het nieuws in een Instagram-post. "Mijn allereerste Moederdag! En ook nog eens extra speciaal, want Tiger krijgt een broertje of zusje," schrijft Channah.

Ook Quentin deelt het nieuws op Instagram met zijn volgers, hoewel hij het iets beknopter houdt. "Big bro," schrijft hij bij een foto van Tiger. De eerste zoon van het Temptation Island VIPS-koppel is inmiddels zeven maanden oud.

Zien: Quentin en Channah bij Glamour's Lover or Loser

Channah en Quentin relatie

Channah en Quentin werden bekend door hun deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch in 2018. De twee waren toen exen, maar kwamen daarna weer samen. Ze besloten hun relatie te testen in Temptation Island VIPS. Dat ging niet helemaal zoals ze gehoopt hadden: de zwangere Channah maakte bij het laatste kampvuur een einde aan de relatie door de beelden die ze van Quentin had gezien. Een paar maanden vóór de komst van de baby, bleken Channah en Quentin weer bij elkaar te zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs