Katy Perry's ongeboren dochter steekt middelvinger op in echo

"Fijne Moederdag voor mij!"

katy perry en orlando bloom première carnival row
Phillip FaraoneGetty Images

Hier is nieuws op de maandagmiddag waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou schrijven: Katy Perry en Orlando Blooms dochter is nog niet eens geboren, of ze steekt haar middelvinger al op naar haar ouders. Dat lees je goed: het kindje dat in Katy Perry's buik zit, maakt met haar ieniemienie vingers een obsceen gebaar.

Dochter Katy Perry en Orlando Bloom

Vorige maand maakten Katy Perry en Orlando Bloom het geslacht van hun eerste kindje bekend. De twee celebrities lieten met een zoete foto op Instagram weten dat ze een meisje krijgen. Inmiddels hebben ze een nieuwe baby-update voor ons. Katy Perry deelt een video van een echo, waardoor we voor het eerst een blik kunnen werpen op de baby. We zien de kleine haar vingers bewegen, tot ze een wel heel bijzondere beweging maakt en haar middelvinger opsteekt.

Bekijk ook: zo maakte Katy Perry bekend dat ze een kindje verwacht

Katy Perry echo

"Wanneer je ongeboren dochter je de middelvinger geeft vanuit je baarmoeder, weet je genoeg," grapt Katy in de caption van haar Instagram post. "Fijne Moederdag voor mij!" In de video is te horen hoe de zangeres in eerste instantie ontroerd is bij het zien van haar dochter en moet lachen als de gynaecoloog opmerkt dat de baby - uiteraard zonder te weten wat het betekent - haar moeder the finger geeft. "O mijn god, ze geeft me letterlijk een middelvinger," aldus Katy Perry.

Ik presenteer u, de ongeboren baby van Katy Perry en Orlando Bloom die nu al tegen haar ouders rebelleert:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs