Kylie Jenner test of Stormi geduldig kan zijn met Chocolate Challenge

"Patience, patience, patience"

kylie jenner, stormi webster en travis scott
Tommaso BoddiGetty Images

Alle Kardashian-Jenner kinderen zijn stuk voor stuk kleine iconen, maar het is vooral Stormi Webster met wie we vanaf haar geboorte obsessed zijn. De 2-jarige dochter van Kylie Jenner en Travis Scott duikt af en toe op in foto's en video's van haar ouders, waardoor we haar steeds beter leren kennen.

In een nieuwe Instagram-video voert Kylie Jenner de ultieme opvoedingtest uit: ze zet een kom vol snoep voor Stormi's neus met de boodschap dat de kleine er (nog) niets van mag eten. Stormi's reactie is priceless.

Kylie Jenners chocolate challenge

We zien Stormi op de bank zitten, terwijl Kylie haar toespreekt: "Ik zet de chocolaatjes hier neer. Je mag er drie pakken, maar je moet wachten tot mama terugkomt, oké?" De 2-jarige reageert met een licht teleurgestelde "oké" terwijl Kylie doet alsof ze naar het toilet gaat. In het begin probeert Stormi de gigantische kom met lekkers te negeren. Maar wanneer de kleine Jenner toch de blik vangt van de chocolaatjes, weet ze zich bijna niet meer in te houden. Gelukkig roept de 2-jarige zichzelf terug, door een mantra van "geduld, geduld, geduld" op te zeggen.

Bekijk ook: Khloé Kardashian wil niet meer daten

Video Stormi Webster

Het mag even gezegd worden: de 22-jarige Kylie heeft haar dochter al goed opgevoed. Stormi heeft een beter uithoudingsvermogen dan ik (ik denk dat die kom in mijn geval al lang op zou zijn). En hoe zoet is die reactie wanneer Stormi haar moeder hoort terugkomen en ze eindelijk de snoepjes mag eten? #mood

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs